Hoe kan ik een bestelling plaatsen ?  Hoe kan ik een bestelling plaatsen ?

Hoe kan ik een bestelling plaatsen ?

Project Team Project Team

IK HEB NOG GEEN DECATHLON-ACCOUNT

Ik maak een Decathlon-account aan

1. Ik klik op ‘Een Decathlon-account aanmaken.
2. Ik geef mijn email adres in of mijn telefoonnummer: dit zal mijn ‘login’ zijn.
3. Ik geef mijn gegevens in en een paswoord
4. Ik klik op “Mijn account aanmaken” beneden op de rechte kant van de pagina.

Tof! Ik heb nu een Decathlon-account smiley

IK HEB EEN DECATHLON-ACCOUNT

Ik plaats een bestelling op decathlon.be

1. Ik log me in op mijn decathlon-account.
2. Ik kies de producten dat ik wens kopen op Decathlon.be en ik voeg hen toe in mijn winkelmandje
3. Ik klik op ‘de bestelling bevestigen’
4. Ik kies mijn leveringsmethode: ik vind de details op: www.decathlon.be/nl/service/_/R-a-delivery
Voor een levering aan huis via Mondial Relay, ik krijg een email van de transportfirma als hij mijn bestelling heeft ontvangen om een afspraak te nemen,ik mag de dag en een uur kiezen: als ik niet aantwoord op de mail krijg ik een oproep van Mondial Relay.
5. Ik ga verder en ik kies een betalingswijze (ik mag mijn cadeaukaart gebruiken of mijn Decathlon getrouwheidscheque)

Opmerking toevoegen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.